e-PTT AVM Hizmete Açıldı
3. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi
Sunucu Elif Güvendik Muradına Erdi
Ece, Sercanla Öpüştü
Lady Gaganın Konserini İptal Ettirecekler
ANKET
Eski Filmlerin dizi olması fikrini beğendiniz mi?
YAZARLAR
Zafer DİNDAR
Haldun OKDEMİR
PİYASALAR
DOLAR
1,8295
EURO
2,3265
IMKB
56.936
HAVA DURUMU
Ankara -7 / 10 °C
Adana 0 / 17 °C
Diyarbakır -4 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çöküntü Yaşanmasın Diye Söylenmiyor

Silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses'ten 12 gündür gizlenen gerçek. Ziyaret edenler dahi bu konuda uyarılıyor...
24.03.2011 11:09

 

İbrahim Tatlıses'e, ruhsal, çöküntü yaşamaması için silahlı saldırıya uğradığı söylenmedi. Kazada yaralandığını zanneden sanatçının "Bana ne oldu, neden buradayım" diye sorduğu öğrenildi. 

 

SİLAHLI SALDIRI OLDUĞU SÖYLENMEDİ

 

İstanbul'da Beyaz TV'deki program çıkışı 13 Mart gecesi uğradığı Kalaşnikof'lu saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'ten suikasta uğradığı gizlendi. Halen tedavisi süren Tatlıses'e doktorları ruhsal çöküntü yaşamaması için suikast girişiminde bulunulduğunu söylemedi. 

 

Habertürk'in haberine göre, tedavi sürecini olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle gerçeğin saklandığı ünlü türkücüye, makam otomobilinin ön koltuğunda oturduğu sırada trafik kazası geçirdiği, emniyet kemeri takılı olmadığı için de başını ön cama vurarak yaralandığı anlatıldı. Doktorları Tatlıses'i ziyaret eden yakınlarını bu konuda uyardı. Ara ara 'Bana ne oldu? Neden buradayım?' gibi sorular yönelttiği öne sürülen Tatlıses'in odasında televizyon ve radyo bulunmuyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR