e-PTT AVM Hizmete Açıldı
3. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi
Sunucu Elif Güvendik Muradına Erdi
Ece, Sercanla Öpüştü
Lady Gaganın Konserini İptal Ettirecekler
ANKET
Eski Filmlerin dizi olması fikrini beğendiniz mi?
YAZARLAR
Zafer DİNDAR
Haldun OKDEMİR
PİYASALAR
DOLAR
1,8295
EURO
2,3265
IMKB
56.936
HAVA DURUMU
Ankara -7 / 10 °C
Adana 0 / 17 °C
Diyarbakır -4 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Acı Çekmesin Diye Bir Daha Vurdum

Kadına yönelik şiddetinin son kurbanı Tülay Erdivan Çaylak, Çekmeköy Çamlık mahallesindeki evlerinde, av tüfeğiyle öldürüldü.
17.11.2011 11:32

 

Cinayet şüphelisi ise, 6 aylık eşi Engin Çaylak’tı. Özel bir firmada müdürlük yapan Tülay Erdivan Çaylak, bayram izninde gittiği Ankara’daki ailesinin yanından, cumartesi günü döndü. Engin Çaylak eşini otogardan aldı.

"HARAKİRİ YAPTI"
İddiaya göre, yeni evli çift arasında evde kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Engin Çaylak, babasına ait av tüfeği ile Tülay Erdivan Çaylak’ı önce sırtından sonra başından vurdu. Engin Çaylak, kendisini de vurmak istedi ancak tüfek tutukluk yaptı. Çaylak, bir ekmek bıçağını karnına sapladı ve 1’inci kattaki evlerinin penceresinden atladı. Tülay Erdivan Çaylak yaşamını kaybederken, sağ el ve ayağı kırılan Engin Çaylak tedavi altına alındı.

Engin Çaylak, polise, şu tüyler ürperten ilk ifadeyi verdi: “Birisi ile bakıştığını gördüm. Sorduğumda cevap bile vermedi. Çılgına döndüm. Sırtına ateş ettim. Sonra da acı çekmesin diye başından vurdum.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR