e-PTT AVM Hizmete Açıldı
3. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi
Sunucu Elif Güvendik Muradına Erdi
Ece, Sercanla Öpüştü
Lady Gaganın Konserini İptal Ettirecekler
ANKET
Eski Filmlerin dizi olması fikrini beğendiniz mi?
YAZARLAR
Zafer DİNDAR
Haldun OKDEMİR
PİYASALAR
DOLAR
1,8295
EURO
2,3265
IMKB
56.936
HAVA DURUMU
Ankara -7 / 10 °C
Adana 0 / 17 °C
Diyarbakır -4 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hizmet Sektörünün Eleman İhtiyacını Mesleki Kurslar Karşılayacak

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) üyelerinin eleman ihtiyacını karşılamak ve istihdamı artırmak amacıyla çeşitli dallarda kurslar açıyor.
15.05.2012 15:22

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) üyelerinin eleman ihtiyacını karşılamak ve istihdamı artırmak amacıyla çeşitli dallarda kurslar açıyor.

        Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) tarafından yürütülen Aktif İş Gücü Programı kapsamında istihdam garantili işgücü yetiştirme kursları kayıtlarına başladı.

        Bu amaçla Edirne Çalışma ve İşkur İl Müdürü Şengül Çıldam ve ESOB Başkanı Emin İnağ tarafından iki kurum arasında protokol imzalandı. ESOB Başkanı Emin İnağ, üyelerinin istekleri doğrultusunda planlamasını yaptıkları kursların, Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ile imzalanan protokolle başladığını söyledi.

        Edirne'de istihdamı arttırmak ve üyelerin eleman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yaptıkları çalışmaların ardından açılacak kursları belirlediklerini belirten İnağ, "İlk etapta pasta yapım ve sunumu, aşçı yardımcılığı, saç bakım ve yapımı ile bilgisayar destekli muhasebe meslek dallarındaki kurslarımızı açtık. Edirne Çalışma ve İşkur İl Müdürü Şengül Çıldam Hanım’la yaptığımız planlama çerçevesinde esnaf ve sanatkârlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda diğer meslek dallarında ve ilçelerimizde kurslarımızı açmaya devam edeceğiz.” dedi.
CİHAN

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR