Kıvanç Tatlıtuğ Eğlencede
Ceyda Ateşe 9 Kilo Aldı
Özçivit Bıyıklarını Kesmemesinin Sebebi
Demet Akalından Şaşırtan İstek
Hürremin Yeni Sevgilisi
ANKET
Eski Filmlerin dizi olması fikrini beğendiniz mi?
YAZARLAR
Zafer DİNDAR
Haldun OKDEMİR
PİYASALAR
DOLAR
1,8555
EURO
2,3350
IMKB
55.734
HAVA DURUMU
Ankara -7 / 10 °C
Adana 0 / 17 °C
Diyarbakır -4 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zaman Bürosuna Saldırıya Fransız Senatör Ve Milletvekilinden Ortak Tepki

Zaman gazetesinin Paris bürosuna geçtiğimiz hafta PKK sempatizanları tarafından yapılan saldırıyı Fransa- Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Michel Diefenbacher ve Senatör Nathalie Goulet sert şekilde kınadı.
22.02.2012 13:57

Zaman gazetesinin Paris bürosuna geçtiğimiz hafta PKK sempatizanları tarafından yapılan saldırıyı Fransa- Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Michel Diefenbacher ve Senatör Nathalie Goulet sert şekilde kınadı. Fransa’da hükümet kanadının sessizliği ise sürüyor.

Michel Diefenbacher, kabul edilemez olarak nitelendirdiği saldırının şiddetle kınanması gerektiğini vurguladı. Saldırıyla ilgili tüm karanlık noktaların aydınlatılmasını isteyen Diefenbacher "Umuyorum ki failler tez zamanda yasaların emrettiği gibi adalet önüne çıkar.’’ diye konuştu.

Senato'daki Türkiye Dostluk Grubunun Başkan Yardımcısı Nathalie Goulet de gazete bürosuna ve basın özgürlüğüne yapılmış bu saldırıyı şiddetle kınaydı. Goulet, "Zaman France’nın Fransa’da yaşayan Türklerin sembolü konumundaki bir gazete olduğunun altını çizdi.

Zaman gazetesinin Fransa bürosuna yapılan saldırının üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen henüz saldırganlara ulaşılamadı. Fransa hükümetinden de konuyla ilgili açıklama yapılmadı. CİHAN

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR